June 2, 2011

1st GIVEAWAY by shawlforyou


Okay second GiveAway yang aku joint from Shawl For You.  Dah sah-sah la akan dapat Shawl sebagai gift.  Semua orang boleh joint Give Away ni yang akan tamat pada 12 June 2011 nanti.  Bukan 2012 ye.  Mereka yang terpilih secara random yakni 15 orang akan dapat satu free shawl dan satu tudung express berharga RM50+++.  Rugi tu sapa-sapa yang gila shawl tak joint.

Okay di sini dengan segala hormat aku nak tag pada


4 horlicks ais:

SHaWLFoRYou said...[Reply to comment]

salam dear, thnx for joining us in GA..:)
hope u r the lucky one.nt jgn lupe tunggu dan tengok sape yg bertuah di fanpage dan juga blog yer dear...<3

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

oke!!ak buat.

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

wah good luck :)

Hanis MY said...[Reply to comment]

Good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...