June 23, 2011

M. Nasir kan ?




Haha serius !  Iklan ni memang terbaik !  Hobi aku selain daripada makan, tido, main, online, menaip cerita then tido balik ialah menonton iklan.  Tak banyak iklan yang aku suka tengok tapi iklan Kit Kat ni memang best.  Nak tergelak...eh bukan nak tergelak dah memang tergelak pun tengok muka serius M. Nasir and muka tak boleh blah mamat cashier tu.  Setting iklan ni simple je, kedai serbaneka and watak cuma dua tapi tu pun dah boleh buat kelakar.


Memang tabik toink-toink la sama director dia.

5 horlicks ais:

Misz Ayu said...[Reply to comment]

kelakar ok iklan nehh..siap terpelanting m nasir tu akhir skali

Alisya said...[Reply to comment]

Boleh buat org tersenyum iklan ni..

salwaismail said...[Reply to comment]

a'a. iklan ni memang best. selamber je. hahaha :)

http://salwaismail.blogspot.com/

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

haha kelakar gak.iklan terbaru ke ni..huhu

shahjiehan said...[Reply to comment]

hahhaa.. lawak pon ade m nasir nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...