June 13, 2011

Kalau Aku Dapat Budak Ni

Dah beberapa hari layan video si kecik Nina-chan ni.  Gara-gara berjangkit dengan kak Anum ehe tau nama akak daripada kak yuyuk.  Nina-chan sangat adorable and sweeeeeet sesangat especially bila dia gelak.  Kita pun nak senyum sama dibuatnya.  Nina-chan sekarang dah nearly 6 tahun kalau tak silap perkiraan aku yang lemah math ni.  Papa dia mat saleh mama dia pulak japanese so bila kat rumah papa dia akan speaking english and mama dia cakap bahasa jepang.  Tak kisah pun dia nak guna bahasa apa sebab Nina-chan sangat kawaii dengan pipi bolat pink dia tu !





Ni masa umur dia tiga tahun.





Ni pulak masa Nina-chan 4 tahun.


Tengok Nina-chan rasa nak baby girl macam ni jugak la =.='
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...