June 5, 2011

Nama Anak Lelaki Stylo

Macam biasa bila dah tak ada apa nak buat aku akan cek duit aku yang riban-riban kat nuffnang tu.

Klik Keywords.

Kadang-kadang keluar keywords yang pelik-pelik je.  Syok gak rasa.  Apa la duk kelebet kat rumah picisan aku ni.

Ambikk kau!


Kah...kah...kah!  Oit sapa punya angkara ni?  Nama anak lelaki stylo?  Blog aku bukan tempat cari nama anak la!  Senak perut je aku gelak sorang-sorang.  Nasib baik tak terguling jatuh dari kerusi.  Tengok header pun dah tahu.  Bukan aku letak header "TEMPAT CARI NAMA ANAK LELAKI STYLO".  Adakah gara-gara entry INI ?  Lantak depa la.  Asal jangan hit yang lucah sudah.  Adios!

Note :  Banyak gak hits pasal Hlovate.  Nampak benorr aku fanatik =.='

13 horlicks ais:

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

bagi anak nama Frodo Baggins lagi stylo maaa

Misz Ayu said...[Reply to comment]

ingatkan kiwi senaraikan nama anak2 yg sytlo nak gak curik sepam dua miahahahahaa

fatin hanani said...[Reply to comment]

haha am..mmg rasanya depa detect yang style 2 hehe
amboii nak nama anak laki yg stylo hahaha..

emm am tlg fatin sat
http://atinanani.blogspot.com/2011/06/apa-pendapat-korang-tentang-course.html

naz & sya said...[Reply to comment]

haha. aku tak pernah ada benda tu..

pwiNcEssnoVElish said...[Reply to comment]

waa..ni yg nk kne mnuntut nih~

YAYA AZURA said...[Reply to comment]

nama pun nak stylo jugak..time anak tu muda remaja mmg la best..tapi bila dah tua ?? salam kenal..^__^

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

kadang2 bila cek keywords..mmg pelik2 yg keluar macam tak berkaitan je dgn blog sendiri..huhu

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Frodo Baggins Peh adakah ini nak suruh aku sentiasa mengingati kau wahai frodo ?

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Misz Ayu Wakaka kat dalam novel berlambak. Pilih je nak mana

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@fatin hanani Tu la orang sekarang sampai nak sebut pun berbelit lidah

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@pwiNcEssnoVElish Hee nak menuntut ilmu apa? Ilmu nama anak ?

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@YAYA AZURA Biasa la alaf baru. Baru style kata depa

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@アヌム ちゃん Tapi syok tengok yg pelik2 tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...