June 19, 2011

Antara Kawan dan Kekasih

Majoriti perempuan akan letakkan boyfriend di tempat kedua selepas family.  Lepas tu baru akan letak kawan baik.  Entah.  For me, better letak kawan baik dulu baru boyfriend.  Sometimes aku takut nak ada boyfriend.  Takut pinggirkan kawan sendiri secara tak sedar.  Sebab benda macam ni kita tak sedar tapi orang sekeliling kita akan sedar.  And aku tak nak kawan-kawan aku terasa aku jadikan diorang sebagai escape goat, third wheel or whatever you might want to call it.  Fuh !  Memang kawan baik lebih baik daripada ada boyfriend.  Harap-harap la jangan kawan baik pulak yang tikam belakang nanti.


What ever it is, to all my dear friends


Te queiro mucho !




Tak letak muka sapa-sapa pun sebab takut ada yang berkecil hati kalau gambar depa tak dak :)


May ALLAH bless...

5 horlicks ais:

kiwi said...[Reply to comment]

salah tu, tanpa kawan siapalah kita. tak ada bf tak pe, still ada kawan. tapi akalu kawan tak de, nak bergantung pada bf je ke? silap2 bosan bf tu nt

akoo said...[Reply to comment]

huhu yup.kwn tu pntg sgt..
the biggest influence in our lives
=)
same2lah kte jd sahabat yg baek supaye dpt mberi pngaruh yg baek kpd kgkwn kte..
insyaAllah

shahjiehan said...[Reply to comment]

tu la pasalnya... pelik2...bile susah, putus cinta, cari kawan jugak kan...

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

tp rasa mcm majority pomp kalu ada bf, mesti bf 1st kan..ade problem bru cari mbe nk bercerita..huhu

naz & sya said...[Reply to comment]

aku letakkan friend di atas awek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...