June 18, 2011

Memang First Class Sungguh!




Baru tengok dua hari lepas.  Sadis betul orang lain dah tak heran aku baru sibuk-sibuk nak bercerita.  Itu pun dapat tengok sebab teman member dating.  Depa nak tengok cerita 3,2,1 Cinta tapi aku duk berkeras nak tengok X-Men jugak !  Tak mau rasa duit ceq membazir.  Fuh memang pilihan yang tepat la aku pilih nak tengok X-Men.  Best ooo.  Not bad at all tapi tak boleh nak kasi 5 bintang la.  3.5/5 is fine.  Member aku dengan marka dia cakap boleh la tapi aku rasa best ja tengok.  Watak aku suka Charles Xavier a.k.a Professor X dengan ada sorang mamat dia punya mutation boleh keluaq kuasa macam puting beliung gitu.  Fuhh !  Hensem nah pakai kot.  Ish3x anak sapa ntah tu.


After this, tunggu Transformer pulak.  Tengok trailer macam gempak je.  Harap cerita pun gempak la.

4 horlicks ais:

Bintang Asterisk said...[Reply to comment]

OMG. rupanya masa kau ajak aku keluar hari tu pkah g deting dengan akheer ye? HAHA! Ta habaq awai awai. cian kau. ag pun aku ta bape masyuk lah baru baru neh. huhuhu.

Amiey White said...[Reply to comment]

tak ajak i date pun :(

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Bintang Asterisk Haha takpe. Next time kay

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Amiey White Hehe u sudi ke date dengan i b ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...