June 21, 2011

Kahwin Memang Best

Lagi sekali aku terima kejutan.  Memang gua tak sangka lansung la berita ni.  Senyap-senyap je kawan gua ni.  Aku sebagai penganggur terhormat kat rumah ni memang 24/7 la online tu pun kalau aku dapat connect to internet menggunakan wifi yang entah sapa punya.  Undefined.  Tapi tu bukan point kat sini.  The point is ada sorang lagi kawan seusia aku dah kahwin !  What the??  Gaya gila-gila kat kolej sekali baru-baru ni dia dah selamat kahwin.  Aku happy jugak la on her behalf tapi cuak jugak.  Awat makin ramai kawan aku ambil insiatif mendirikan masjid awal-awal ni.  Adess memang sekarang musim orang kahwin awal ke apa sekarang.  Aku jugak yang tak kahwin lagi.  Aku pun tak ready jugak sebenarnya nak kahwin lagi tapi bila tengok dah ramai kahwin mula rasa tak selesa dah la.  Aiyoo takpe.  Harap depa dapat la kekalkan keharmonian dalam rumah tangga.  Kahwin muda ni banyak risiko.  Darah muda katakan.  Hope fate fares better for them.  As for aku pulak, let's just hope supaya aku dapat kahwin dengan lelaki hensem, macho dan banyak duit supaya aku dapat langsaikan pinjaman secepat mungkin.


Adios ~




Katil pengantin memang best di buat tido.  Wohoo !

8 horlicks ais:

neem said...[Reply to comment]

ada 3 benda yg kena cepat2
1. buka puasa
2. mengebumikan jenazah
3. kahwin.

hehe

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

huahuahua.. senang nak bayo wet pt... (*_*)

Misz Ayu said...[Reply to comment]

kakyu lagi lah! semua kwn dh beranak pinak bagai! T_T

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

aa ssh tu nk dpt yg hensem,macho byk duit..haha..takut byk perempuan gk..hihi :D

Amiey White said...[Reply to comment]

hahahaha katil tu untuk lain dear >.<

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

dak k0lej?? sape weyh?

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ said...[Reply to comment]

how sweet klau lelaki ckp "sy mahu khwin dgn mu krn ingin mlngkapkn sbhagian agamaku.."

partner mati pn xkn khwin dgn spe2..xde ganti..btape sygny pd suami/isteriny...everlasting love...

shahjiehan said...[Reply to comment]

aish... ni yang rasa tak tahan nk kawen nih... grrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...