February 24, 2011

Nama omputih baru style!

"Nama baby nie apa?"

"Puteri Adrianna Balqis Raihanna Beyonce Swift binti Kasim."

"..................................."

Mangai kan nama macam tu. Sekarang nie trend pilih nama anak. Mesti nak ala2 macam nama yang stylo, macam nama omputih yang payah nak nyebut. Boleh semput kot kalau nak sebut nama anak tu. Tapi the best part is nama ayah dia ciput jek. Oke this is true. Aku dah jumpa. Dulu aku pun teringin nak kasi nama anak aku glamer2. Tapi bila fikir balik kesian pulak kalau time nak akad nikah kan. Berbelit pulak lidah bakal menantu aku. Jadi aku kena pilih nama yang simple untuk anak perempuan aku. Anak lelaki la boleh ambik kesempatan letak nama yang stylo. So aku telah decide bakal nama future anak aku :)

Nama anak lelaki

Adam Aizriel
Addi Shah

Nama anak perempuan

Ain Mawardah
Hana Humaira
Addin Shah

Ada lagi sebenarnya listing aku. Tapi sekarang nie je yang aku listkan kat sini. Simple. Senang nak ingat. Mengelakkan lupa nama anak sendiri.

Pilih la nama anak yang kita tahu maksudnya. Pis!

13 horlicks ais:

Wild Cherry said...[Reply to comment]

Wahaha da wat prncgn masa depan tu...

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

wahhh!!!byk name ank ko?????
baik punyer planning neyh...hahaha
xpnt ker nk bersalin nnt?????..=p

eja said...[Reply to comment]

nama sofea pon ak slalu salah eja, skg aku bru tawu...alyssa sofea binti khairul idham nama penuh dan betul dia...nama dan ejaan pon nak mcm org putih...

eja said...[Reply to comment]

aman, nama anak perempuan ko addin shah ke aman?....ko bia btol...lagi satu anak cousin aku nama dia, syarieq aydin...amik ko sush nk eja pulak...

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

aikkkk da nak kawennn ke???
kakyu pon xtaw nak
buh nama anak ape?
buh nama siti rokiah,
siti bedah ,siti peah..
lg simplycity gteww

=))lariikkkkkss

sab said...[Reply to comment]

haha. awal2 lagi dh pk name anak? wah! huhu. bgus2!!

best name tuh am :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Wild Cherry ehe dasar pandang ke hadapan :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ ceriteraliyana neh listing jek. bkn aku nk beranak ramai tp kalau dah rezeki time jek =)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ eja haha ape la ko lupe. aku ingat taw cmne eja name yaya. lelaki takpe susah nak sebut. pmpuan neh kang sian bakal menantu aku nk akad nikah

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Misz Yuyu tu la semolek-moleknya =))

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ sab haha saje jek maen2 :p

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

amboi kau..kalau ashraff muslim kau tak nak nama tu macam mana?? haha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ nazrul ashraff eh msti nk punye. aku pujuk nnti. waaaaaaakakakakaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...