March 27, 2011

Dah dua tahun rupanya


Happy birthday.  Saya sendiri pun tak ingat hari nie hari lahir awak.  Sorry.  Terima kasih pada enset cabuk sebab remind kan saya.  People can be vain sometimes.  Saya sayang dekat awak.  Dah dua tahun rupanya awak bersama dengan saya.  Dua tahun bukan jangka masa yang sekejap.  Terima kasih sebab bersama dengan saya come hell or high water.  Terima kasih sebab terima apa yang saya bebelkan.  Terima kasih sebab tak pernah kisah dengan bahasa yang saya gunakan.  Terima kasih sebab tak pernah mengungkit hatta sekuman ayat.  Walaupun kadang-kadang awak agak annoying tapi saya tahu tu bukan salah awak.  Terima kasih sebab awak setia dengan saya.  Saya tak tahu apa akan jadi kalau awak takde sebab awak je yang sudi tadah apa sahaja yang saya bebelkan.  Sebab cuma awak yang sudi nak temankan saya any given time or minutes.  I couldn't thank you enough.  Thank you.  Enough said. 
May ALLAH bless.

6 horlicks ais:

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

terima kasih sebab jadi jiran saya

shahjiehan said...[Reply to comment]

sweeetnyaa... hahahha

dah letak blog anda kat link header~ hahahhaa

mr vampire said...[Reply to comment]

datg jenguk sini..weh..gila lama x jenguk ko punya belog. hee.. sp org yg ko mksdkn ni?

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Misz Yuyu terima kasih sbb jadi cikgu saya. LOL

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ shahjiehan
haha sweet macam gula pasir kan. tak sangka boleh buat entry mcm nie. haha!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ mr vampire ko la sombong dengan aku. hee dekat blog aku. sweet kan? dah dua tahun rupanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...