March 10, 2011

Nak jadi kawan saya?


Hah!  Terkejut tak tiba-tiba aku boleh letak video nustan pulak dalam blog aku kali nie.  Kira agak mencemar duli la sebab sepanjang aku berblogging aku tak pernah bukak cerita pasal nustan segala nie.  Mungkin kepala aku terhantuk pada bucu almari sampai boleh post video nustan.  Aku bukan peminat tegar filem nustan macam abang or emak aku.  Aku lebih layan scene korea atau jepun.  Tapi cerita nie memang ada something la.  Haha sue me.  Tembak la aku.  Hari tu macam aci nak tak nak tengok.  Tapi lama-lama melekat depan tv.  Adoiyai.  Abaikan the romance part.  Aku suka this story sebab it's about friendship.  Tapi nie satu cerita je la pengecualian.  Yang lain out!  But to take it on the bright side, kalau suruh pilih sinetron atau filem nustan aku pilih nustan.  Wohoo!  Aku yang berevolusi?  *silent

8 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

eh2....fatin mint gila ngan indstan k hehe
mmg penuh cd hndstan kat umah fatin ni hehe
cita ni mmg best pun...

fatin nak offer satu cita ni...
am try tgk cita race[xpasti la tajuk dia ni btl ka x hehe]..yang ni cita dia sgt smart...dia lain dari yang lain...sgt2 best hehe..try la tgk...

hurm..tapi an hindustan skrg dah x best mcm dulunya hehehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ fatin hanani owh race ek ? mcm pena dgr. huhu minat yg neh jek. yg laen x minat

fatin hanani said...[Reply to comment]

haha try la tgk dulu cita race tu...cita dia smrt la...
adik sendiri nak bunh abg sbb duit...cerita dia wat bagi kita nak tau sapa yang betol2 jahat...tgk la hehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ fatin hanani haha nk tgk ktne yunk ? kt tv ntah bile pulak ade :)

Eja Razif said...[Reply to comment]

aku da agak dah mesti ko tgk cite industan ari tu..amik ko penangannye...ahahah

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Eja Razif haha neh jek exception oke

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

citer nie beshhhh..

erm..be ur fwen:)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ zaty luvlianncezzz huhu jum berkawan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...