March 8, 2011

Dari ada baik tak payah ada

Teringat zaman Myspace dulu.  Tengok profile sensorang kawan beribu-ribu lemon kot.  Masing-masing berlumba letak gambar.  Gambar pakai spec gedabak.  Mulut muncung macam ikan parang.  Pipi kembung macam belon masuk angin penuh.  Myspace aku.  Gambar poyo.  Muka skema + nerd.  Kawan ciput je.  5 rat pun tak sampai.  Masa tu akal tak panjang lagi.  Memberontak.  Kenapa kawan aku tak ramai? Grrr...Tapi antara komen wajib kat situ bila dah tambah sebagai kawan.

"Thanks for add.  Komen my pic.  Spam banyak-banyak."

Baik letak nama jadi MyPic.  Tapi ye la kan. Dah nama pun MySPACE.  Lantak pi depa la.  Akaun aku sendiri pun dah tutup.  Walaupun dulu semua akaun aku nak ada.  Konon-konon style la kalau akaun banyak.

Tapi seiring dengan pertambahan usia, cewahh!  Ayat asyik nak level tinggi.  Oke back to topic, akaun aku sekarang pun ada tiga jek.  Blog.  Nie teratak kesayangan aku.  Kedua aku ada facebook.  Lastly, akaun twitter.  Aha and formspring.  Tapi formspring dengan twitter aku jarang layan.  Kes facebook pulak, aku sekarang remove jek sapa-sapa yang aku tak kenal.  Pakai nama pelik-pelik yang aku tak kenal aku remove jek.  Setakat kawan ramai tapi sekali pun tak pernah conteng kat dinding.  So better aku remove them :)
Wohoo!

Promot muka sendiri.  Huahahahaha!

10 horlicks ais:

sab said...[Reply to comment]

haha. nasib am xremove sab :)

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

hhaa..pergghh!! gaya marbeles berucap..haha

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

my bf bantah i nk ada ms

patot la huhu

jemput jengok>.<
beshhh ke jd sexy??

Eja Razif said...[Reply to comment]

ahahha..y penting ambil gmbar d atas eh...ahah..tumblr best weh...uat la 1...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ sab haha x kan I nak remove you :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ nazrul ashraff haha harus laa marbeles. baru style

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ zaty luvlianncezzz org ckp ms skang utk budak2 jek :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ eja tumblr bkn more less mcm blog ke. huhu tgk la nnti kalau rajin aku buat

shahjiehan said...[Reply to comment]

xreti pon nk main ms nih.. huhuh

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ shahjiehanhaha x payah maen. utk budak2 jek tu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...