March 14, 2011

Kami benci Anwar Hadi


Loser gila diorang yang kutuk Anwar Hadi tu.  Aku dah la fans beliau!  Grr nak marah nie sebab lepas tengok video Anwar Hadi baru aku rasa macam berani sikit nak speak in English kat public.  But sebenarnya bukan Anwar Hadi jek kena macam nie.  Dalam komuniti kita sendiri kalau ada yang tak puas hati mula la buat benda-benda yang jadah belaka.  Sangat pathetic buat benda yang nampakkan mental corruption.  Kalau nak tegur orang pun do it in a well-mannered and educated way.  Hey, what you did you get back oke!  Kita duduk di bumi yang nyata.  Bukan macam cerita Naruto.  Boleh guna rasengan atau chidori kalau tak puas hati dengan orang.  Be matured.  Haila umur besaq pun tak guna kalau buat benda yang budak tadika sendiri pun tak buat.

11 horlicks ais:

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

x paham jugerk ...
pnh bcakap dgn org korea
yg english pun adoii lah
tapi bila gua cakap
beliau tegur2 baik2 sebutan gua
kononnya x salah

plumbing ~ ikut kata beliau kene sebut plum_ing

layan jerlah hhahahha

p/s: tp mgkin kita boleh bljar
budaya bangsa lain dalam cara menegur
menegur untuk sama2 belajar

keh3x

shahjiehan said...[Reply to comment]

penah tgk smlm..ade blogger buat entry nih... biasa la manusia.. sering x puas hati dan cemburu ngan kelebihan org lain.. jdi blogger pon, kena bersedia kene maki or kene kutuk2 cam ni..be ready je laa..

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

haha..pling lwak bile ang ckp psl naruto, siap ngn chidori n rasengan..haha..lawak2

wa khairul onggon said...[Reply to comment]

Penah tgk video dia skalik jer hehe..

Eja Razif said...[Reply to comment]

ahhah...Hadi Anwar..mmg debut skg nih....

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Frodo Baggins cuba lu terai cakap dgn gua pulak. ada paham tak ?

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ shahjiehansenang cerita apa yang kita buat kita kena bersedia la dengan kutukan segala neh ek :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Anak Pak Muin ehe selingan tu penting :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ wa khairul onggon huhu best kan vid anwar hadi :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Eja Razif pencetus semangat aku nak speaking :)

| cik azeya | said...[Reply to comment]

semua org suke die kan. tapi sy pon tak minat sgt. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...