March 1, 2011

Gila kedekut

Aku tak tahu la sama ada aku jek atau korang turut merasa dan menerima nasib yang sama macam aku.  Aku perasan sejak 2-3 bulan nie duit tabung aku kat nuffnang tak gerak-gerak.  Menten jek RM11.50 dari hari itu.  Apakah?  Nuffnang nak boikot aku ke hape nie?  Aku dah follow semua instructions yang dia suruh.  Tapi menten jek macam tu.  Haha aku memang tamak. Nak duit masuk cepat-cepat.  Siapa tak suka duit kan.  Sebelum nie aku ada register Youth Club. Dia lebih kurang macam Churp-Churp jugak tapi aku dah lama tak bukak sebab takda orang nak klik pun.  Semua orang mintak belanja kalau diorang klik.  Bukan aku tak nak belanja, *alasan orang kedekut tapi korang sendiri malas nak klik macam mana nak dapat duit.  Suruh tembak iklan nuff aku pun korang malas.  Nie kan pulak nak klik Churp-Churp aku.  Haila.  Meratapi nasib.

THE END

11 horlicks ais:

mahfudzah said...[Reply to comment]

peghhhh..nasib yg sama la kitee

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

hahah..aku takde pun nuff or chpa2 or pucca sekali pun.hee

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

hahahaha

kita serupa

jemput jengok cni >.<

siapa lg MALAS ke sekolah?

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

taw xpe..kecewa..xgerak2..
mrh xgerak kn kakyu..pdhal entry buang masa org xhadap nk
kunjung pon.. =(

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

xyah ada nuff lah
tgok gua x der runsing2
jom boikot nuff

wakakakakka


>>____<<

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ mahfudzah uhuk jom boikot nuff :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ nazrul ashraff hahahaha aku kan mata duitan

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ zaty luvlianncezzz huhu boikot!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Misz Yuyu sian pd kite si mata duitan neh =(

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Frodo Baggins hehe lu mmg x pena runsing pun

but frodo! wahhh setelah sekian lama gua tunggu lu mencemar duli dtg ke blog gua. gua rindu kt lu dowh T_T

PidaSanglang said...[Reply to comment]

ha ha ha sama saja sis...so jgn frust ok teruskan writing...anggap ianya hobby klu ada rezeki Inyaallah x kemana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...