January 9, 2011

Antidote untuk ketagihan

Ada siapa tahu tak antidote untuk penyakit ketagih? Aku rasa makin kronik la penyakit aku ni. Ala cerita macam nk gempak je aku. Sebenarnya aku nak tahu antidote untuk kurangkan baca novel. Seriously aku rasa dah terlebih obses dengan novel. Tak kisah la yang dibukukan atau aku baca secara online. Tempat aku selalu melepak kat sini la penulisan2u bila aku ada masa free. Ouh sebelum ni aku ada cerita yang aku ni philophobic. Kalau tak tahu apa jadahnya perkataan tu boleh skodeng kat sini.  Each novel mesti la dia punya hero ada ciri2 yang semua perempuan nak. Hensem, tinggi, putih, beriman dan bla..bla..bla ada lagi la malas aku nak taip panjang.  Maka aku agak terpengaruh la di situ. Otak pun selalu duduk advance berfikir sampai effect jugak la dalam kehidupan sehari aku. Bila orang pandang je automatik aku cakap 


"huh nak ngorat aku la tu!"!


Almaklum lah sifat perasan dengan diri aku memang dah sebati sejak hari pertama keluar dari perut mak. Maka kat sini aku memang perlukan antidote dengan segera. Duit pun banyak habis dah sebab beli novel. Tapi walau banyak mana pun watak dalam novel hati saya tetap pada dia


V
V
V

Ashraf, estoy enamorado de ti. Huahahaha!

6 horlicks ais:

eja said...[Reply to comment]

oit ko amik pakwe ak eh...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

prasan la. sjk bile pulak aku amik pakwe ko. neh da mmg taste aku pe. muke suci ala2 ustaz jek

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

ni ape gadoh2 nih..tak mau gadoh2...haha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

eh mne ade gaduh la. neh bermanje jek. haha

eja said...[Reply to comment]

owh okey la...taste xpe...ahaks..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

tapi die tetap mijn liefde aku. wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...