January 28, 2011

Buah hati jantung pisang goreng

Ehem2 kali nie aku nak tujukan lagu pada my dear sweetheart, buah hati aku yang selalu ceriakan aku. Time bad mood nampak dia terus aku sengih sampai 10km boleh nampak kot. Selalu korang jek story pasal buah hati korang kan. Aku nak jugak. Lagu ni sebenarnya lelaki tuju kat perempuan tapi sukahati aku la kan :p

U are my angel in my life
Whom always comes into my dream
A flower that always wangikan my day
An award from god that make myself complete

When u're far away I always miss U
When u're near my heart will be berbunga

I will always be your star
Menerangi your gelap and your dream
I'll be loyal here mengusap your tears
Accompany sunyi at your heart

Aa..aa..aa... (dah habis)

Aku nak post video sebenarnya tapi tak dapat pulak. Terpaksa la aku type lirik lagu nie.

Nak tengok buah hati aku? Memang takde orang boleh challenge dia la dalam hati aku :p

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Nak buat pis tapi tak jadi. Wakakaka

Makan oren yang aku rembat dari opis

2 horlicks ais:

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

haha..aq ingt ashraf muslim td..haha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

kekeke ashraf muslim tu spesel sket. neh utk anak aku :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...