January 25, 2011

Tonyoh pipi dengan cili

Siapa yang nak jadi cacat dalam dunia nie. Semua orang nak jadi sesempurna mungkin kot. Tapi kalau sempurna sangat pun tak best kot. Tapi ada 1 kecacatan nie yang jadi dambaan orang ramai kot termasuklah aku. Hoho! Apekah itu kan? Gila betul tiba2 nak jadi cacat pulak. Oke sebenarnya aku sangat jelez, cemburu, iri hati, dengki, pandang2, jeling2 pada orang yang ada lesung pipit. Sweet jek kot orang yang ada lesung pipit nie. Antara artis yang aku perasan ada lesung pipit Preity Zinta dengan Saiful Malaysian Idol tu. Dr. Rozmey tak perasan pulak ada lesung pipit ke tak. Perasan rambut dia jek.

Tapi orang tua cakap lesung pipit nie cacat. Macam yang aku starting taip dalam entry tadi la. Tapi ramai kot nak kecacatan nie. And ada orang ajar kalau nak lesung pipit masa baby tu tonyoh cili dekat pipi. What the putumayam. Tak pedas pulak kan. Aha abaikan la petua tu. Tak silap aku lesung pipit terjadi sebab otot zygomaticus lebih pendek dari normal dan menyebabkan lekuk pada pipi. Aku pun tak pasti sangat. Yang aku tahu menda alah tu sweet sudah. Mau cari suami ada lesung pipit la. Hoho!


Awak ada lesung batu pun saya tetap sayang oke. Wohoo!

6 horlicks ais:

eja said...[Reply to comment]

amani, ak ade lesung pipit ko pasan x? aha...

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

gatal!!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@eja: eh ade ke ?


@nazrul ashraff: haha aku normal oke

lelakiJAHAT said...[Reply to comment]

hensem nye.....






















aku la...bukan die...
hahaha...

amanie...




senget..kikiki

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@lelakijahat : ngekkkkkkkkk krie sengalllll >:p

Anonymous said...[Reply to comment]

kakak sy cakap org ada lesung pipit ni tak cukup cell..haha

*sumber yang buleh dipercayai..dr ckg bio..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...