January 6, 2011

Oh macam ni rasanya!

Title entry merepek je. Takde idea sebenarnya nak letak apa. Mulai dari Selasa yakni 4 Jan 2011 sampai hari Jumaat bulan 4 nanti aku dah tak boleh nak selalu sangat dah update teratak usang aku ni. Sekarang ni aku dah sem 6. Ehem3 dah jadi super senpai dah aku. So terpaksa la aku start praktikal. Manusia memang la tak tahu nak bersyukur. Masa tengah belajar gedik sangat nak praktikal. Bila dah praktikal sibuk rindu segala nak belajar pulak. Gila lain aku rasa penat belajar dengan penat kerja. Sekarang ni aku dalam proses briefing je. Jumaat dah start la aku jadi pekerja ofis yang harap2 berdedikasi. Jangan la mulut aku ni asyik nak menjawab je apa yang supervisor suruh. Susah la kalau mulut pendiam sangat ni. Tak reti nak hormat tuan lansung. Haila penat sampai takde idea nak kemaskini cerita terbaru. Nanti la aku ceritakan pengalaman first kerja di Hicom Automotive Manufactures (M). Hah siap aku besarkan lagi. Mana la tau dapat elaun nanti. :)




Hari pertama kerja kasut dah jadi macam ni. Tak tahu la dekat mana silap. Aku kah yang terlampau ganas atau kasut ni gam tak kuat :|

5 horlicks ais:

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

fullamak kasot reben xtahan woo

eja said...[Reply to comment]

ko ganas...arrgggghhh...bahhaaha...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

kak yuk : skang da x reben la =))

eja : hoho

lelakiJAHAT said...[Reply to comment]

ganas cm gorrila dekpong...mula la hancur ksut..sian ke kasut

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

ngekk lu krie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...