January 18, 2011

Ashraff bukan Ashraf

Bila aku publish nama Amanie Ashraff dekat wall facebook, terus semua kepochi2 nak tahu siapa gerangan Ashraff ni. Dan biasa la anggapan, fikiran, pendapat tipikal yang bakal keluar.

"ouh pakwe eh?"

Haha! Aku cuma tergelak kecil. Kalau malas aku senyum nipis je. Kalau aku terangkan pun bukan nak percaya. Funny ain't it? Bila kita tak nak cerita sibuk desak nak ambil tahu. Bila dah cerita tak nak percaya pulak. Lantak pi la. Yang penting aku dah cakap hal yang betul.

Oke back to the topic. Ashraff bukan siapa2 sebenarnya. Bukan jugak si Ashraf Muslim dalam ustaz Amirul tu. Ashraff ni wujud pun tak kat dalam realiti. Dia cuma watak dalam novel Versus by Hlovate. Kan aku dah pernah cakap aku perlukan antidote dalam entry sebelum ni. Maka sebab tu la timbul nama Amanie Ashraff.

Maka dengan itu sekian sahaja penerangan yang maha ringkas daripada Amanie Ashraff yang cun, sempoi dan stylo :p


Kat sini la detik percintaan aku dengan Ashraff Omar bermula :)



3 horlicks ais:

Winnie Bunny said...[Reply to comment]

best ke cite novel ni awk?kalau ada masa citekan sinopsis dia ea..

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

eley bukan pakwe awak ke ashrap tu hehehe...hahha asrap truss

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

winnie : best gile2 ouh. x nyesal punye bace

kak yuk : hekkkkkkkkkkk la pakwe =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...