January 24, 2011

Salah ke kalau teratak saya usang?

Saya tak hebat. Saya tak expert. Saya tak reti nak ekjas ajar kasi rumah awak jadi cantik macam rumah orang kaya, orang glamer segala tu. Cuma saya terkilan sebab bila saya conteng dinding awak tapi awak tak layan saya pun. Saya datang lepaking dekat tempat tinggal jejak awak. Saya skodeng dinding awak. Saya tengok awak boleh jek reply orang lain yang conteng dinding awak. Salah saya ke kalau saya tak hebat macam diorang tu? Kalau jejak dekat teratak saya nie tak sebanyak jejak yang ada dekat rumah banglo diorang tu? Awak buatkan saya teringat pada Farah Masyura tapi at least Farah Masyura tak macam awak. Dia ingat jugak kat saya even dia menipu saya pada masa yang sama. Takpe la. Teruskan la dengan mensibukkan diri awak tu dengan mereka semua. Biar saya duduk kat celah penjuru tengok awak dan kawan2 awak canggihkan rumah masing2

Saya? Biar mati jek la dengan teratak usang nie.

THE END


4 horlicks ais:

Amiey White said...[Reply to comment]

you mati sapa nak jaga i T_______T

geram tul ngan wiwi ni

dyah pinky! said...[Reply to comment]

erk? macam sedih je. relex ok. takmo sedih-sedih.

:)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Amiey White : ramai lg org dlm hidup u :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@dyah pinky! : haha mane ade sedih. emosi jek. overdose sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...