January 13, 2011

Tolong jagakan aku ya!

Dah nak habis minggu kedua aku berpraktikal. Oke2 jek la kot aku kerja kat situ. Staff pun oke. Bos lagi (ditekankan) la oke. Maklum la bos muda. So boleh masuk geng la. Tapi aku masih malu2 kura2 lagi la nak kepoh kat dalam ofis tu. Bukan sebab bos encem! Ouh tidak sama sekali. Aku tak boleh kalau orang terlebih gila2 ni. Nanti aku pulak jadi pemalu. Aww! Oke malas dah cerita pasal bos. Kat kilang tu aku banyak lepak la dengan macik2. So far memang best la. (Sebab aku dapat makan free hari2). Memang boleh kata aku la gadis (uwek!) termuda kat ofis tu. Ah pendorong aku pergi kerja sebab ada sorang leng chai kachak. Hoho pakai spec tu memang taste aku la. Ala2 chenta hatiku si Ashraf Muslim gitu! Tapi belum sempat nak beramah mesra sebab aku kan pemalu (uwek lagi sekali!). Tapi masalah aku paling utama kat dalam ofis tu ialah mata aku ni memanjang je mengantuk. Dari start masuk ofis pukul 8 sampai la nak balik 530. Rasa macam ada mesin basuh kat atas mata. Haila apa mau bikin? Perlu ke aku bawa bekal kopi cap kapal api satu baldi?

Macam ni la muka aku tiap hari kat ofis :|

7 horlicks ais:

shahjiehan said...[Reply to comment]

hehehhe

hiro said...[Reply to comment]

bestnye..keh2

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

SJ : nape anda gelak :|

hiro : ape yg bestnye ? haha part mkn pree tu ek

fatin hanani said...[Reply to comment]

kenapa bosan ka??
sptnya kerja la best hehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

kekekeke neh praktikal jek. bkn betul2 kije lg :p

shahjiehan said...[Reply to comment]

jgn nakal2... tido je keje die

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

haha da tu mata mmg x bole tahan. tersengguk jek. kantoi dgn org lalu lalang tp wat jek muke x bsalah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...