January 16, 2011

Dah kau ni kenapa?

Aku kan memang suka kalau tengok followers aku dah ramai dekat blog nie. Betul! Malas nak tipu2 cakap tak kisah followers tak ramai. Tapi kan aku sangat kisah dan menyampah kan bila tengok ada orang kan yang berlagak bila followers dia ramai. Ek eleh! Macam aku hadap sangat dengan semua tu. Aku ni sebenarnya malas nak buat blogwalking (nie kalau dalam mood malas) dan aku malas nak follow tapi sekadar follow je. Maksudnya aku follow semata-mata nak dia follow aku balik. Lepas tu dah tak komen apa yang followers dah penat taip kat blog dia. Tak baik ouh buat macam tu. Tapi kenapa ada sorang bloggers tu ek nak menunjuk sangat kat aku yang dia bangga dengan followers dia yang ramai tu. Then kenapa kau ikut aku follow bloggers yang sama ye. Followers ramai tapi setiap post takde orang respon pun. Wakakaka! Macam nak compete dengan aku jek. Cik yang berlagak sakit hati tak? Memang saya sengaja buat anda sakit hati. Wohoo!

Malas nak layan. Baik aku hadap kerja yang bos aku kasi lagi bagus.

Gambar menyeksa mata dan deria rasa


Err Bos, saya baru dapat sikit la nombor training provider tu. Bos marah tak? :|

2 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

napa ni dear ...
sabar k :)
maybe dia jels dgn bloh ni :)
abaikan dia hehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

ahaha tataw la jelez ke ape. tp die mcm nk compete jek dgn blog sy neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...