January 30, 2011

Kau ingat kau best sangat la ek?

Dah nak masuk sebulan praktikal. Aku oke jek kot. Hepy. Sedih sebab kena maki, marah tak pernah lagi. Syukur. Overall semua orang just nice. Exec pun tak macam exec. Boleh bergurau senda lagi tapi tu tak bermaksud aku boleh pijak diorang. Aku tahu lagi limit sampai setakat mana all so-called gurau senda tu. Tapi bukan tu aku nak story kat sini. Clan aku ada yang mengadu tempat praktikal diorang tak best. Bos kerek la. Demand petala kelapan la. Bos garang macam gorila nak mengawan la. Ada yang sampai nak tukar mintak tempat lain. Aku stay jek. Malas nak tukar. Ada jugak la dapat tempat praktikal yang best. Tapi bila dah dapat tempat yang best tu jangan la berlagak pulak. Aku kesian pada clan yang stress kat company masing2.

Ada yang dapat tempat best tapi terlalu show off pulak. Bukan tak boleh nak show tapi jangan la over sangat. Geng lain tu kesian la sikit. Tak ke sakit hati kalau baca post anda tu. Siap beritahu segala bos kasi itu la ini la. Ni kes nak kasi orang sakit hati ke apa. Sikit2 dah la kot. Siap boleh tanya lagi tak jelez ke. What the katak bawah tempurung. Dah la member tu dapat tempat yang tak best. Boleh buat lawak yang sekupang pun tak lawak. Nie kes tak fikir perasaan kawan ke hape.
Ingatlah sikit kot perasaan member. Bukan perasaan orang tersayang jek.

THE END



4 horlicks ais:

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

ehem3...
tmpt aku kdg2 best kdg x best...
staff kat situ berangin la, cian aku :(

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

berangin? biase la tu musim hujan skang :p

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

ni la die lau reti nk pkr perasaan org len..men lepas jerk ckp...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

uiks? kenal ke sape ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...