January 24, 2011

"Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"

Maka arakian aku telah disuruh oleh kakakku untuk joint contest nie. Aku pun joint la sebab aku memang suka ambil gambar tak nampak muka walaupun tak cool mana la gambar aku tu.

Rightio ini dia banner dan rules yang perlu diikut


1. Follow blog tuan punya blog-Done :)

2. Buat entry bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"

3. Letak banner nie dalam entry dan sidebar dan terus linkkan balik ke entry nie yer

4. Letak gambar yang ingin di pertandingkan

5. Tag 3 orang kawan
 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Nie dia gambar yang aku pertaruhkan. Hoho!


Walaupun tak suruh cerita tapi aku nak cerita jugak sikit pasal gambar nie. Ehe masa nie aku baru balik dari study untuk final exam. Itu sahaja. Sekian terima kasih.

Ouh ye 3 orang yang saya nak tag adalah


Tarikh tutup contest adalah pada 25 March 2011. Lambat lagi tu. Sila la tangkap gambar dari belakang sekarang tapi pastikan jangan cool sangat. Nanti saya tak menang pulak. Haha :p

12 horlicks ais:

shahjiehan said...[Reply to comment]

mmg cool~

nak coklat free? http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/give-away-ferrero-garden-by-shahjihan.html

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@shahjiehan : wow! nak2 tp besok la joint sebab mau tdo da neh T_T

shahjiehan said...[Reply to comment]

cam ne nak masuk contest x nmpk muka nih? nk jugak!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@shahjiehan: awak klik jek pd contesto kt sidebar sy neh then it will bring u directly to the owner's contest :)

shahjiehan said...[Reply to comment]

ok... tq~

princeduyong said...[Reply to comment]

kewl...!

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

aq x pndai pose sgala bagai ni..aiyoo.tp nk msk gak!! haha

sab said...[Reply to comment]

wah. cool la dear. gud lux!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@princeduyong: aha biasa saje


@nazrul ashraff: haha joint la. tp jgn cool sgt nnti aku kalah pulak


@sab: huhu tq yang :)

apisv2 said...[Reply to comment]

slm kunjungan;)
gudluck for contest;D

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

welkam :)

HadifaR_R said...[Reply to comment]

Salam...
Datang cni tengok peserta...
TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...