January 19, 2011

Tak tiru tak boleh ke?

Aku dah pernah keluarkan entry sebelum nie berkenaan tampal dan cantum. Dan jugak entry minggu lepas pasal sorang blogger nie. Makin lama makin melampau aku tengok. Haish menyirap, mengoren, mengganggur eh... aku dah kerja sekarang walaupun praktikal. Pis! Tapi makin geram la dengan beliau nie. Please stop tiru apa yang aku buat. Kau tau tak annoying gila apa yang kau buat tu.


Aku balas servis apa yang kau buat tu balik nanti baru tahu. Malas betul la nak post entry tak tentu hala macam orang mabuk asam jawa macam nie. Ish menyampah dan malas tahu tak. Bukan la nak berlagak bagus atau hebat atau ntah hapa lagi. It just aku memang pantang kalau orang copy paste apa yang aku buat. Tak kisah la waktu belajar, blogging, tidur dan apa jadah lagi aku buat. Terai la tengok kau suka ke tak kalau orang copy paste apa yang kau buat.  So nak pesan la pada beliau


STOP COPYING ME WILL YOU?

10 horlicks ais:

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

panazzzz...zasssss

=))))

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

panas luar dalam :))

sab said...[Reply to comment]

haip kakak ipar? erk...hee..
wah. entri panas..panas...huhu...

Amiey White said...[Reply to comment]

wah....siapa dear???

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

sab : haippp adik ipar. haha panas2. tgh nyampah neh

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

amiey : ade la sorang blogger tu. wat saket ati i jek. hish

shahjiehan said...[Reply to comment]

bacaentri sebelum tuh...huhu

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

dah bace tp diri sndiri pun jarang top up. hahaha

shahjiehan said...[Reply to comment]

tiru je.. hhaha.. tu klo da h blur sgt..~

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

haha mane bole. org penat2 pk sedap jek nk tiru. tp nway bkn dr segi entry jek die meniru. byk lg menda laen. ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...