April 10, 2011

Bila giliran aku nak sampai?

Officially jealous.

For those my friends yang dapat further study kat oversea jangan sia-siakan peluang yang dapat.  Not everyone get the chance to go there.  It's good and a bit of jealous when I see you guys pose sana sini kat building yang tak ada di Malaysia.  Get the degree.  Jangan balik Malaysia dengan tangan kosong literally or figuratively.  Don't make me said

"Ish belajar kat sana last-last tak dapat apa-apa.  Baik aku yang pergi sana."

Bila la aku dapat pergi luar negara nie ~_~"


2 horlicks ais:

The Lady & Mr Vampire said...[Reply to comment]

kawan aku.. dia punya sis dapat smbung stdy kat australia.. tapi dia smbung kat malaysia je sbb x nk susahkan family dia even dapat JPA.. 4000 inggit 1 sem.. 1 sem = 3 bulan je.. hee.. gempak kan!

skang dia stdy kat UITM perak..

shahjiehan said...[Reply to comment]

hmmm..tgk rezeki masing2...

kita usaha jugak!! jgn mudah putus asa, jadikan sbgai peransang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...