April 14, 2011

Bila saya jadi baik

Aku ada seorang kawan.  Kenal sejak tahun 2008.  Dia banyak tolong aku secara lansung dan tak lansung.  Tapi kebanyakkan pertolongan dia tu semua secara lansung.  Kalau tak ada dia, memang aku, Eja dan Najwa meninggal tak sempat buat wasiat la.  Nak listkan apa yang dia dah tolong macam malas pulak.  Keh3x aku dah mention kan sebelum nie kenapa aku malas nak bebel panjang-panjang dalam blog.  Ucapan aku untuk dia sempena dah nak habis sem nie :- 


-Selamat maju jaya.
-Selamat dapat CGPA berflat-flat.
-Selamat dapat sambung degree.
-Selamat konvo hujung tahun nie.
-Selamat semuanya.
-Selamat bakal berkahwin.
-Selamat dan selamat dunia akhirat.







Nampak tekun tapi sebenarnya...

Konsentret buat kopi dan teh

Tersenyum manis setelah terkantoi

The only gambar yang takde aku sebagai penyeri :)

May ALLAH bless.


Rasa stylo gila buat ucapan macam nie. :) Aha orang yang aku maksudkan adalah Kembar.  Dia single lagi.  Siapa nak masuk meminang kena bawakFaizal Tahir.


p/s :  Aiyoo Inche Vampire, aku lupa lagi la pasal segmen kau tu.  Aku buat minggu depan boleh? *trembling

5 horlicks ais:

azwa amani said...[Reply to comment]

kawan yang baik sentiasa bersama dlam apa shaja situasi.. :)

shahjiehan said...[Reply to comment]

ehemmsapa kawan tu ea... hhehehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@azwa amani couldn't agree more :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@shahjiehan haha kawan la. ada link ke blog dia tu kan org dah letak :p

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

kalo bawak faizal tahir, t aku kaku tgok pejal je, hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...