April 15, 2011

Budak sepet bakal kembali!

For those yang dah baca Behind These Sepet Eyes aku ucapkan terima kasih.  Yang siap komen bagai pun thankx so mucho.  I couldn't thank you enough.  Oke back to business.  Aku rasa cerita tu macam tergantung so aku telah decide untuk buat sambungannya.  Haha!  Aku dah habis praktikal maka inilah masanya untuk aku menaip dan menaip lagi.  Aku mulakan dengan cerpen aku yang ketiga Behind These Sepet Eyes II.  Sambung hikayat si ustaz dan si budak tomboy yang dah jadi perempuan semula.  Entah bila nak siap aku sendiri tak tahu. Idea kadang-kadang ada.  Kadang-kadang kelaut.  Tapi akan siap jugak cuma tempoh siap tu tak tahu bila.  Tapi akan dipost sebaik saja siap.  Bajet macam ada je orang baca.  Bakal tinggalkan sekejap kepeningan nak siapkan hikayat Hafiz dengan Nick dalam My Lady is a Boy.  Oke that's all peeps!

May ALLAH bless :)

4 horlicks ais:

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

akak..pasni x nk beli novel dh,baca kt cnie ja ♥

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

sis..pasni gtaw laju2 kalo dh wat smbungan taw :)

ejulz said...[Reply to comment]

pergghhh!! penulis novel rupanye ni.. heHe

Jangan lupa terjah n komen k.. :) "CPK blogspot.."

Wild Cherry said...[Reply to comment]

Yes33... Daku setia menanti... cehwah haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...