April 21, 2011

This one is for Cik Sab

Saya punya kawan ada sedih.  Saya pun tak tau sedih pasal apa.  Pasal someone barangkali.  Saya pun tak berani nak kepochi sangat.  Saya tolong apa yang saya mampu je.  Ucapan untuk dia yang comel.


Jangan sedih-sedih.  Awak nak exam.  Life has to move forward.  It's all about you and yourself.  Pasal someone tu maybe dia ada reason dia sendiri.  Cuba untuk fikir positif walaupun otak awak nak desak-desak nak fikir negatif.  Saya bukan pemberi nasihat yang baik tapi saya cuba untuk jadi pendengar yang baik sebab saya sayang awak :)  Fokus pada exam awak dulu ye and jangan fikir awak sendirian sebab DIA selalu ada dengan awak given any times or minutes.  Awak pun ada kawan-kawan yang sayangkan awak.  Orang comel tak boleh sedih-sedih nanti hilang seri. :)  If rasa tak boleh luahkan dengan kata-kata, awak luahkan dengan perbuatan.  Bukan hentak kepala ke apa.  Berus baju sampai bersih ke.  Koyak-koyak kertas ke.  Mungkin boleh hilang sikit sedih tu.  One thing for sure, smile though it's bitter :)


Senyum ini macam oke :) Sorry saya curik gambar nie =.='




May ALLAH bless :)

3 horlicks ais:

The Lady & Mr Vampire said...[Reply to comment]

ini untuk cik sab..

cik sab try la buat belog, lepas tu luah perasaab kat belog, sure ok. tak pun, cik sab boleh baca belog saya!

sure dah tak sedih.

smile :)

Peqaxlol ;DD said...[Reply to comment]

haha, memang biasa orang akan ckp cmtu. lg2 kalo tengah frust time exam. adeyh memang la taktau dh mana nk layan.. nak nanges dulu ke stadi dlu.. haha

pss: maaflah tak dpt post kat shoutbox sebb sy guna netbuk. screen pendek. huhuhu. hope dapat naikkan atas sikit...

aq islam said...[Reply to comment]

cik sab tu bukn ade blog ke?

cik sab mmg kuat orgnya, luar nmpk senym, tpi dlm dia sorg je yg tahu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...