April 23, 2011

Mereka memang terbaik!

Dulu tiap-tiap bulan aku akan turun town.  Destinasi.  Popular.  Cari novel tak kira yang latest ataupun yang dah lama orang tahu tu novel best seller.  Tapi sejak akhir-akhir nie, ekonomi aku kurang memberansangkan.  *sigh. Oleh sebab itu, aku terpaksa cari alternatif lain untuk save budget tapi dalam masa yang sama aku boleh lagi baca novel.  Maka bermula la perjalanan aku cari bloggers yang type cerita online.  Among yang aku selalu visit ialah blog :


Ain Syuhada


Dia nie muda daripada aku tapi dia lagi bagus buat cerita daripada aku. =.=' Ehe everyday aku akan jenguk blog dia sebab mana la tau dia akan updet cerita Be My Wife :)  Kasi hidung aku berdarah betul la everytime aku baca entry baru dia.  Keh3x.


Aina


Aina nie pulak tak sure la umur dia berapa. Ahaha jadi kawan kena tahu umur ke?  Aina punya style pulak macam mana nak cakap et.  Aku pun tak reti nak describe.  Jiwang yang tak overdose.  Yang aku boleh terima.  Latest story yang dia tengah buat adalah That Boy is My girl.  Tapi Aina pemalas nak updet. =.='


Ecah


Aha Ecah nie pun aku tak tahu umur dia berapa.  Ecah nie bagi aku quite misteri jugak la. Ehe dia pun tulis cerpen jugak.  She's the one yang add aku dalam group rahsia kitorang and add aku dalam group Komuniti Novel.  Latest story dalam pembikinan dia ialah Seiras.


Nazrul


This cheeky budak pun tulis jugak this all cerita thingy.  Otak dia nie berjalan aje.  Everday updet blog tapi updet cerita lambat.  Kesian aku kena tunggu lama nak baca Germany Got It Love.  And yeah dia ada blog yang memang khas untuk publish novel jek.  Boleh check kat sini.


Ed


Oke this Ed pulak.  Dia bukan penulis.  Setahu aku la.  Tak tahu la pulak kalau dalam diam dia sebenarnya writer jugak.  Ehe simple word nak describe Ed adalah dia kami orang yakni aku, Aina dengan Ecah punya antivirus bila virus Malas menyerang.


Mereka yang aku listkan kat atas adalah wajib untuk aku pergi kalau ada entry baru.  Sama ada aku komen atau tak itu belakang kira.  Hehe diorang la penyelamat ekonomi aku.  Kalau rajin korang pun boleh singgah blog diorang.  Till then.


May ALLAH bless :)

1 horlicks ais:

Inche Vampire said...[Reply to comment]

bwahaha..ok terharunya! puji and kutuk at the same time. haha..

accept tht! kui3x. :)

bukan ecah tu form 6 ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...