February 13, 2011

Cinta ke nafsu ni?

Stalk ke laman sosial seorang kawan. Bukan seorang kawan jek sebenarnya. Stalk di fb dan blog. Dah itu jek tempat melepak yang saya ada. Tengok seorang kawan. Mangai! Gepren baru lagi ke? Berapa kali nak tukar nie? Baju baru pun tak beli sekerap tu kot. Bulan pertama tengok dengan orang lain. Bulan kedua dengan orang lain dan berterusan sehingga ke bulan2 seterusnya. Aduh malu nak mengaku kawan kot. Aku menyampah orang macam nie. Kalau dia nak guna ayat "haters make me stronger" tu, duh! Stronger ke main tukar2 perempuan nie. Bangga ek jadi player? Kalau jadi player bola sepak bangga gak aku nak mengaku kawan. Dah kena sound pandai pulak malu. Tahu takut! Tahniah bintang asterisk sebab berani. Haha! I bangga jadi kawan U nyah!




Oke kes kedua pulak tentang seorang gadis. Aku nie memang selalu jadi silent reader. Plus aku suka baca blog orang yang aku kenal virtually. Blog dia selalu cerita pasal life dia. But mostly akan story pasal cerita cinta-jiwang-karat. Masa tengah syok bercinta cakap

"I will leb U poreber baby"

"Only U in my heart"

Then keputusan kecintaan. Siap cakap no more leb. Ever and poreber. Until when2. Oke aku mengaku tu aku yang tambah sendiri. Siap highlight lagi. Suddenly aku baru stalk tadi cakap dah jumpa cinta baru. Kemain hepy lagi. Siap nak main rahsia. Tapi selama mana la kot nak rahsia. Nanti aku tahu jugak. Ehe kesimpulan aku dekat sini adalah

"wow murah betul nilai cinta tu kat mata diorang. Boleh main tukar2 jek. Cinta ke nafsu nie?"

Wohoo! Jangan marah ye :)

10 horlicks ais:

Bintang Asterisk said...[Reply to comment]

hahaha. sama-sama. org macam tu mmg ta tahu malu. muka macam mat pit blagak player. aku beselah kan. aku mmg da lame ta puas ati ngn dia. bia pedih ulu hati dia tuuu..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

die kije kt kilang skang neh. tgk la sape pulak mangse lps neh

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

weh!! haha..sempat pulak mengutuk orang!! hee..nafsu kot!! haha..sumbat je versus kat tekak dia. insaf terus. hee//

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

haha bukan kutuk la. neh opinion :p
wow membazir sumbat versus. baek aku sumbat batu bata

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

hahahaaa

rizwan's sweetheart said...[Reply to comment]

knp dorang ni terlalu mudah menukar ganti cinta?

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Misz Yuyu menda gelak2 :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ rizwan's sweetheart saya pun tak tahu la nape :)

shahjiehan said...[Reply to comment]

org sekarang..makin despeerate

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ shahjiehantaw tape. dat's y la sy philophobic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...