February 4, 2011

Ini Anwar Hadi

Hyep peeps! (Napa aku ceria sangat nie?) Iye memang aku hepy sekarang nie. Sebab apa? Korang kenal Anwar Hadi? Oke aku pun tak kenal sebenarnya. Aku baru kenal dalam setengah jam lepas dekat youtube. Klik sana klik sini boleh terjumpa pulak dia. Baru tengok first video aku dah suka. First reason sebab video dia best. He's cool also. And sangat sarkastikus oke. His video is not about video nyanyi semua tu. Second sebab aku kagum dengan ke'fluent'an dia dalam english. Bapak la! Aku memang kagum la dengan english dia. Kalau aku dapat sambung TESL dulu aku fluent jugak ke? Ahahaha enjoy video dia kat bawah nie. Video dia yang aku paling suka.



Quite comel jugak dia nie kan? Ngeh3~

12 horlicks ais:

fiq. said...[Reply to comment]

sukew gilek beb mamat nih..ahah..thanks

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

ehe same dengan la. suke style die. sempoi jek. aha back to u coz comment here :)

fiq. said...[Reply to comment]

;P
dah la gud looking, not bad.fluent. n creative

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

he's not way too good looking la but pakej tu ade. seriously gaya die tu yg buat kite nampak die good looking sebenarnye :)

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

ahaha..good point over there..taip ejaan biase je la, kn lg sng nk phm..adoi

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

hoho..he's good!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@anak pak muin : ahaha kate nak nampak comel. comel kewww

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@nazrul ashraff : yeahh can be icon for remaja. salute!

fatin hanani said...[Reply to comment]

fatin x pnh knl pun laki ni hehehe
ni first time tgk hehe
emm blh tahan la hehehe

emm style gila
video ni hehehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

ehe die neh pun baru jugak glamer kt utube rasenye. ehe style sbb gaya die tu kan. suke2 :p

sab said...[Reply to comment]

nk gelak pulak tgk .. huhu

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

sab tlg ngoratkan die utk am bole x :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...