February 14, 2011

Kerja dah lama tapi gaji tak naik jugak

Nuffnang ouh nuffnang. Dah dekat 3-4 bulan kot kerja dengan nuffnang. Kerja letak iklan. Yang nie semua orang pun tahu apa function nuffnang. Haha dah lama nuffnang tak up kan duit gaji aku. Asyik ciput jek. RM20 pun tak sampai lagi. Ehe kalau nuffnang kasi seposen pun dah cukup buat saya menari tango collaborate dengan breakdance. Saya amat menghargai dan berterima kasih. Maybe sebab traffic kat blog aku sikit kot. Dah tu kau ingat blog kau nie macam blog Anwar Hadi, Fatin Liyana dengan Cik Epal ke? Btw tiba2 aku perasan angka 0. Apakah? Something wrong somewhere la tu kot. Mentang2 la blog aku nie picisan jek :) Urgh! Nuffnang bantulah saya. Saya nak beli lappy baru nie T_T


Haha gile picisan kot blog. Macam gigi budak kecik yang tak rata jek :)

10 horlicks ais:

wa khairul onggon said...[Reply to comment]

kita serupa.. kita serupa (naynyi lagu headwind) hehehe..

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

hahahha sama ler...haihhhhhhh

lionteen said...[Reply to comment]

tgk nuff mcm x gerak je skang. huhu. br dpt 20 lebey :(

sab said...[Reply to comment]

hehe. sabar..insya Allah. satu hari nti ok. :)
sab pulak lg lame tau letak..tpi..still below rm10 lagi. pape pun. keep on blogging dear.; :)

eja said...[Reply to comment]

aha relex r..aku pon da lame uat benda nih....baru 5 hengget...kedekut tol...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ wa khairul onggon haha x taw lirik kot nk nyanyi same2

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Misz Yuyu grr bile nk naek ntah

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ lionteen uish 20 lebih? bukan blog lionteen glamer ke :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ sab ehe ye jek sab. ntah2 da 200 kot :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ eja huhu sadis btol nuffnang neh. org laen da dpt BE byk kali. aku nk tggu dpt RM10 pun lame kemain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...