February 12, 2011

Kalau 1 hari nanti kau pergi jua

www.blogspot.com

Masuk e-mail dan password

Loading......

The webpage cannot be found. Please not to terai it again later.

Erkk..apa perasaan korang agaknya bila korang dengan penuh semangat pahlawan zaman Parameswara nak update blog tiba2 dah tak boleh nak update. Sebab blog korang dah tak boleh nak access. Senang cerita blog sudah hilang la. Kalau aku mau terkedu 5 saat sambil terkelip-kelip mata diiringi jeritan sambil tarik rambut macam orang nak kena serang histeria pada 5 saat berikutnya. Gi-la! Kot kalau yang newbies yang blog baru umur sehari dua takpe gak lagi. Tu pun mesti tetap rasa terkilan jugak. Kalau yang dah bertahun buat blog, dah macam cerita, hikayat penglipur lara, gurindam jiwa dah diceritakan tiba2 sampai masa blog dah hilang. Aku tak dapat bayangkan la. Bagi aku la blog aku lagi berharga dari facebook aku.

Bukan senang kot aku nak bina blog nie. Teringat first time buat blog. *Efek bunyi cengkerik. Though blog aku tak segempak mana tapi proses aku nak buat blog aku jadi sampai macam hari nie memang cost blood and tears la. Kadang rasa macam nak cepuk jek lappy bila nak edit html tu tapi wassalam blog aku jadinya. Berterabur widget sana sini. Bila blogwalking tengok blog orang lain yang cantik. Tenung sambil tongkat dagu. Bila blog aku boleh jadi cantik macam tu. Sigh. Tapi takpe la. Dah nama blog pun empty decorations. Aku puas hati jek dengan the way blog aku sekarang sebab aku sendiri yang buat tanpa susahkan orang lain. Except for the header.



I LOVE YOU BLOG!!!

4 horlicks ais:

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

nice blog u hav dear
btw..bley giler kalo xde blog..ehehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

hehe taw tape. ilang fb tape lg. kalau blog tade tataw la nak ckp ape

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

tw x p..wei..belog tu cm tapak tahu tak..stakat fb 2..lost 1, aku buat baru je la..sng cilita..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

haha yeah. kalau kne buat pilihan aku pilih blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...