February 28, 2011

Dilema 2011

Ouh dilemanya aku.  Dalam entry sebelum nie aku ada cakap yang aku dalam dilemma sama ada aku nak continue study atau tak.  Tapi masa tu aku lebih pada tak nak sambung study.  Tapi bila dah dekat-dekat tarikh nak apply nie tiba-tiba keinginan nak sambung degree tu makin kuat pulak.  Berat permasalahan nie.  Rasa teringin nak jejak tangga UITM yang betul-betul sebab sebelum nie aku cuma belajar kat kolej bersekutu.  Perasaan mesti tak sama masuk dengan UITM sebenar.  Urgh kenapa tiba-tiba aku boleh pulak rasa macam nie.  Uhuk aku kena fikir banyak benda kalau sambung.  Duit of course the main reason.  Kalau tanya clan memang majoiriti nak sambung degree.  Kalau aku tanya opinion diorang pun most of them akan suruh aku continue.  Peh sedih gila kot aku.  Kalau tengok gambar-gambar senior yang dapat sambung belajar tu rasa melonjak-lonjak ke langit nak sambung belajar.  Dilema betul aku.  Nak kerja pun iye jugak nak sambung study pun iye jugak.  Kalau nak buat PJJ memang tak larat.  Nampaknya aku perlu tidur dan bermimpi.

zZZZZzzzzzzzzzZZZZZZ


6 horlicks ais:

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

sambung je..wiii..nanti kalau kau dah keje, bila jumpa, sah2 kau kena belanja aku makan..ha-ha..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/jom-terjah-bloglist-mas.html

di tag! pap!! haha

Eja Razif said...[Reply to comment]

sambung dear...bersusah2 dulu..bersenag2 kemudian....okey...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ nazrul ashraff ahahaha ade duit aku tak kesah nk belanja kau. blaja tade duit :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ eja waktu praktikal neh pun aku da rasa susah cari duit

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ said...[Reply to comment]

ape yg tbaik 2 la plihan ko....

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ miss strawberry masa depan yang menakutkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...