February 22, 2011

Miss Genit dan saya :)

Oke nie merupakan entry keperempuanan sikit dari aku. Err jarang kot aku nak tulis style perempuan macam nie. Takde apa sangat sebenarnya. Cuma tiba2 aku rasa aku macam artis bila nama aku di type oleh Cik Sab dalam entry beliau. Malu I nyahh! Eh poyo ke aku? Sape tak suka nama di sebut dalam blog orang cantik :p Meh nak cerita sikit macam mana aku kenal Cik Sab.

First aku kenal Cik Sab sebab aku joint contest beliau "Shades Constest" yang telah di tag oleh kak yuyuk. Main joint jek masa tu sebenarnya. Padahal dalam hati harap gila menang. Then lama kelamaan aku selalu stalk blog beliau. Sebab dia cantik dan comel. :) Mula2 aku jadi silent readers jek sampai la satu hari aku memberanikan diri mengkomen di blog beliau. Komen pertama aku ingat lagi. Aku tanya pasal sweatshirt polka dot. Cik Sab pun dah lupa agaknya. Aku suka pergi blog beliau sebab dia tak sombong. Lagipun dia ada abang yang ensem. *bunyi cengkerik. Haha! I malu la dengan orang cantik nie sebab I ensem jek. I tak cantik.

Nie bukan gambar ihsan. Ini gambar curik :|

Maap ye Cik Sab letak gambar kat sini. Saya suka tengok dia pakai baju kurung :)

10 horlicks ais:

sab said...[Reply to comment]

erk. sape miss genit nieh? xkenal.
haha :D

sab still ingat lgi ade org tnye bout swtr polkadot tuh..tpi..xsure sape orgnye. haha. ok2.pape pun..thanks yunk! :)

really nice to noe you..hope we can being a friends forever.. :)

nazrul ashraff said...[Reply to comment]

pewwiitt!!! pengomen setia..haha..

eja said...[Reply to comment]

owh aku xcomel eh pki bj kurng aman...kuoajo r...aha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ sab kekekee i always being a gud fren to a beautiful lady. wahhhh :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ nazrul ashraff haha jgn jelez ye aku kenal awek cun :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ eja hahahahaha bukan ko x suke pakai ke

Wild Cherry said...[Reply to comment]

Cantiknye org dlm gmbaq tu ^_^

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ Wild Cherry itu gelfren am :p

sab said...[Reply to comment]

haha, ye. sy ni gf die. wee~ :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ sab haha time kaseh yunk sbb tlg buktikan am x buat fitnah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...